top of page

OM BEER ENTHUSIAST

Vår historie

Beer Enthusiast startet 12. april 2012 og ble på kort tid en av landets ledende aktører innen håndverksøl. Vi er spesialisert på privateide håndverksbryggerier fra hele verden, og også i Norge.

Målet har alltid vært å formidle gode opplevelser gjennom samarbeid med fantastiske produsenter, god service og sterk fagkunnskap. Vi har noen av landets fremste ølentusiaster i vårt team og to ølsommelierer.

Sierra Nevada, Bières de Chimay, Brouwerij De Molen, Grünerløkka Brygghus, Rodenbach og Birra Baladin er bare noen av produsentene i vår portefølje. Alle produktene våre er tilgjengelig gjennom Cuveco, som er vår logistikkpartner. I tillegg til dette samarbeider vi med ASKO, Vinhuset, Vectura og flere andre distributører som sørger for at du enkelt kan få tilgang til våre produkter over hele landet. For mer info om dette, se denne infoposten om distribusjon.

 

Vi kan også tilby noen av verdens mest spennende vinprodusenter gjennom vår samarbeidspartner AMKA, som gjør at du trygt kan legge din lit til oss for alle dine drikkevarebehov.

Barrel Stack
bottom of page