top of page

ons. 12. apr.

|

Gamle Oslo

Ølsmaking hos Barcode Street Food

Bli med på ølsmaking hos Barcode Street Food sammen med Alvise Lunardi fra Birra Baladin.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Ølsmaking hos Barcode Street Food
Ølsmaking hos Barcode Street Food

Tid og sted

12. apr. 2023, 19:00

Gamle Oslo, Dronning Eufemias gate 14, 0191 Oslo, Norway

Om arrangementet

Vil  du smake italiensk håndverksøl på sitt beste? Da bør du smake øl fra Birra Baladin! Grunnleggeren, Teo Musso, er viden kjent som gudfaren av italiensk håndverksøl, og vil for alltid være en viktig del av italiensk ølhistorie. Teo åpnet puben La Baladin i 1986 i byen Piozzo, som i hovedsak solgte internasjonale ølmerker. I 1996 bygget han et  mikrobryggeri i tilknytning til puben, og allerede neste år ble «Super»  produsert for første gang – Baladins første øl på flaske – som er et  populært øl her hjemme.

I dag er «Isaac» deres mestselgende øl i Norge med over 16.000 solgte  liter i 2022. Til sammen drakk nordmenn i fjor over 80.000 liter øl fra  den italienske produsenten, og det er vanskelig å se for seg at ikke dette tallet øker med flere spennende nylanseringer i løpet av året.

Alvise fra Baladin besøker Norge, og under dette arrangementet får du smake  em forskjellige øl fra produsenten, i tillegg til at han tar med seg en  overraskelse! Her kan vi kan garantere godt øl, spennende og lærerike historier, og ikke minst god stemning. Ta med deg en venn eller to, og møt gjerne opp i litt god tid - så rekker du en matbit fra en av Barcodes spennende boder før vi starter!

Inngang koster 275 kr, og inkluderer smaking.

Du kan lese mer om Baladin her. 

Dele dette arrangementet

bottom of page